.

.

Nemlendirici Göz Maskesi, Kaldırma göz bandı 40 Pairs Salyangoz Serum Günlük Kullanım için Ev Seyahat için Kadınlar

Nemlendirici Göz Maskesi, Kaldırma göz bandı 40 Pairs Salyangoz Serum Günlük Kullanım için Ev Seyahat için Kadınlar

₺ 3.33

Mal
Mağazada

Kompakt ve hafif, ev ve seyahat kullanımı için mükemmel.Göz Cildini Kaldırır ve Sıkılaştırır : Kuru çizgileri giderir, bileşenler göz çevresindeki cilt tarafından kolayca emilir, cildi elastik ve hassas hale getirir. Büyük Miktarda Göz Maskesi : Kullanım için 40 çift göz mevcuttur, günlük cilt bakım ihtiyaçlarınızı karşılar. Donukluğu İyileştirin : Göz Bandı, göz çevresindeki cildi, göz çevresindeki cildi önemseyen çeşitli bileşenleri besleyebilir ve gözlerin donukluğunu önemli ölçüde iyileştirebilir.Donukluğu İyileştirin : Göz Bandı, göz çevresindeki cildi, göz çevresindeki cildi önemseyen çeşitli bileşenleri besleyebilir ve gözlerin donukluğunu önemli ölçüde iyileştirebilir.Cilt Nemlendirici : Göz cildini etkili bir şekilde nemlendirir ve nemlendirir, cilt için nemi yeniler, cilt kuruluğunu ve pürüzlülüğünü iyileştirir, cildi yumuşatır.Şartname : Öğe türü : Göz maskesiincelik : Stratum corneum'a nüfuz eder ve doldurur, nemlendirir, göz cildini emer ve bakım yapar, göz altı torbalarını ve gözlerin altındaki koyu halkaları soldurur ve sıkılaştırırraf ömrü : 3 yıl Paket listesi : 80 x göz (40 çift)1 x cımbıznot : Gözünüzün içini seçin dirseğinize veya kulağınızın arkasına sürün ve ardından üzerine biraz ürün sürün ve kızarıklık, şişme ve kaşıntı gibi bir rahatsızlık olup olmadığını görmek için yaklaşık 20 dakika bekletin.Salyangoz Mukus Özü : Salyangoz mukus özü bakımından zengindir, göz cildini yatıştırır ve bakım yapar, hafif doku, cilde nüfuz eder, göz cildinin ihtiyaç duyduğu besinleri yeniler. Cilt Nemlendirici : Göz cildini etkili bir şekilde nemlendirir ve nemlendirir, cilt için nemi yeniler, cilt kuruluğunu ve pürüzlülüğünü iyileştirir, cildi yumuşatır.Göz Cildini Kaldırır ve Sıkılaştırır : Kuru çizgileri giderir, bileşenler göz çevresindeki cilt tarafından kolayca emilir, cildi elastik ve hassas hale getirir.Alerjik reaksiyonlar varsa, bu ürün kullanılamaz.Donukluğu İyileştirin : Göz Bandı, göz çevresindeki cildi, göz çevresindeki cildi önemseyen çeşitli bileşenleri besleyebilir ve gözlerin donukluğunu önemli ölçüde iyileştirebilir.

detaylı bilgi

Item Type:
Eye Mask
Efficacy:
Penetrates and fills the stratum corneum, moisturizing, absorbs and cares for the eye skin, fade eye bags and dark circles under the eyes, and tightens
Shelf Life:
3 Years
Package List:
80 x Eye (40 Pairs):
1 x Tweezers:
Note:
Choose the inside of your elbow or the back of your ear, and then apply a little product on it, and leave it for about 20 minutes to see if there is any discomfort such as redness, swelling and itching. If there is an allergic reactions, this product cannot be used. If not, it can be used. :

Müşteri seçimi