.

.

LIUYAXI Doğal Çuval Bezi Kablolu Şerit, 1-1 / 2 x Sürekli 10 Yard, Katı Kablolu Kenar Şerit için El Sanatları, Hediye

LIUYAXI Doğal Çuval Bezi Kablolu Şerit, 1-1 / 2 x Sürekli 10 Yard, Katı Kablolu Kenar Şerit için El Sanatları, Hediye

₺ 11.98

Mal
Mağazada

【SİZE】1-1 / 2 " geniş çuval bezi şerit, sürekli 10 metre/rulo.Gerektiği gibi herhangi bir uzunlukta kesmek kolaydır.
【KALİTE】 %100 sahte jüt malzemeden yapılmış,Her iki kenarda yumuşak demir tel ile işçilik, yumuşak ve dayanıklı, yırtılması kolay değil, Şekillendirmeniz ve sabitlemeniz kolay.Aklınıza gelebilecek her türlü yaratıcı veya dekoratif girişim için uygundur.
【YÜKSEK PERFORMANS】 Kablolu kenarlar,bu çuval bezi şeridini işçiliği,hediye paketleme,Büyük Fiyonk, Çelenk,ağaç Dekoru,dış mekan,Noel ağacı,Çiftlik evi,şişeler,bahçeler, sandalyeler için mükemmel hale getirir..
【Çalışması KOLAY】 Bu kumaş şerit rulo halinde gelir,Güzel ve sağlamdır, Projelerde çalışması kolaydır.tel kenarlardadır ve kesilmesi de kolaydır. > 【%100 PARA İADE garantisi】 30 günlük PARA iade garantisi, LİUYAXİ çuval bezi şeridini risksiz olarak denemenizi sağlar.Ürünümüz beklentilerinizi karşılamıyorsa, satın alma fiyatınızın %100 iadesi için iade edin, soru sorulmaz. 1-1 / 2 inç çuval bezi şerit, %100 sahte jüt malzemeden yapılmış, Kablolu kenarlı şeritler çeşitli el yapımı el sanatlarına DIY olabilir.zanaat ,hediye paketleme,Büyük Yay,Çelenk, Ağaç Dekor,proje, doğum günü, tatil, Noel, düğün, Anneler günü, bebek duşu, mezuniyet dekorasyonu için idealdir..Her çuval bezi rulosu yaklaşık olarak.Genişliği 3.8 cm/1.5 inç, uzunluğu Sürekli 10 Yard / 30 ayaklar.İhtiyaçlarınıza göre herhangi bir uzunlukta ve şekilde kesebilirsiniz, çok uygun.PAKET İÇERİĞİ : çuval bezi şeridi ⁎1 Güzel Hediye Kutusu⁎1 NOT : Kesme yerinde demir teller olabilir.Açtığınızda lütfen dikkatli olun ve kendinize zarar vermekten kaçının!.

detaylı bilgi

Müşteri seçimi