.

.

Hareket sensörlü ampuller, Alacakaranlıktan Şafağa İç mekan LED ampulü, Ayarlanabilir Vidalı Ampul Kontrol Anahtarı

Hareket sensörlü ampuller, Alacakaranlıktan Şafağa İç mekan LED ampulü, Ayarlanabilir Vidalı Ampul Kontrol Anahtarı

₺ 198.00

Mal
Mağazada

【Uyumluluk】 : Sensörlü ampul ışık anahtarı, E27 konektörlü, enerji tasarruflu ve istikrarlı performansa sahip tüm LED lambalarla uyumludur.daha akıllı ve daha fazla enerji tasarrufu.geleneksel ampulden daha uzun süre dayanır;. 【Hareket Algılama】 : Kontrol anahtarı hareket, yüksek hassasiyet sensörü ve entegre devre algıladığında otomatik olarak açılır ve size güvenli kullanım etkisi sağlar.NOT : Sensörün uygun mesafe içinde aşağı baktığından emin olun ve angle.To hassasiyeti arttırarak, ampul kurulumunun Açısını ve Yüksekliğini insanların yönüne göre ayarlayabilirsiniz. 【Geniş Uygulama】 : Kreş, dolap, ev, otel, koridor, atölye, bodrum, garaj ve diğer yerler için uygundur.Bu otomatik ampul, baddy'yi korkutmaya yardımcı olabilir, bu da geceleri ailenize çok fazla güvenlik sağlayacaktır. 【Ayarlanabilir Düğme】 : Çalışma ortamınızın aydınlatmasını ve zamanlamasını kontrol etmek için düğmeleri gerektiği gibi ayarlayabilirsiniz. 【Malzeme】 : Kontrol anahtarı, birinci sınıf PC ve bakır folyo malzemeden, yüksek sıcaklık dayanımı, aşınma direnci, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.Şartname : Öğe türü : sensörlü ampul ışık anahtarımalzeme : PC ve bakır folyoboyutu : yaklaşık : 12x6x6 cm / 4. 72x2.36x2. 36 AMAÇ : İndüksiyon ışık kontrol anahtarı, bebek odası, gardırop, koridor, atölye, bodrum, garaj ve diğer için uygun E27 konektörlü LED ışıkların çoğuyla kullanılabilir yerler.Paket listesi : 1 x sensörlü ampul ışık anahtarı Not : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

detaylı bilgi

Item Type:
 Sensor Bulb Light SwitchMaterial
Purpose:
Induction light control switch can be used with most of the LED lights with E27 connector, suitable for baby room, wardrobe, corridor, workshop, basement, garage and other places.
Package List:
1 x Sensor Bulb Light Switch
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Müşteri seçimi