.

.

ZHAOLEI Masaüstü çöp tenekesi Küçük Mini çöp tenekesi Plastik Çöp Kovası Sallamak Kapaklı (Renk: Bir Renk)

ZHAOLEI Masaüstü çöp tenekesi Küçük Mini çöp tenekesi Plastik Çöp Kovası Sallamak Kapaklı (Renk: Bir Renk)

₺ 263.20

Mal
Mağazada

Malzeme : dostu plastik ve kokusuzdur.Boyutlar : Yaklaşık 12.4x10.8x16cm, mini boy, her türlü masa için uygundur.Bu hafif bir çöp tenekesi.Kare tasarım yerden tasarruf sağlar.Küçük görünüm ve büyük hacim.Geniş Uygulama : Mutfak, oturma odası, banyo, yatak odası, ofis vb.Özel tasarım : 360 derece sallayarak kapak.Uygun.Bir çöp torbası kurabilir.Şartname : Tip : masaüstü çöp tenekesimalzeme : kalın PPBOYUT : 12.3x10.7x16cmmalzeme : dostu plastik ve kokusuzdur.Boyutlar : Yaklaşık 12.4x10.8x16cm, mini boy, her türlü masa için uygundur.Bu hafif bir çöp tenekesi.Kare tasarım yerden tasarruf sağlar.Küçük görünüm ve büyük hacim.Geniş Uygulama : Mutfak, oturma odası, banyo, yatak odası, ofis vb.Özel tasarım : 360 derece sallayarak kapak.Uygun.Bir çöp torbası kurabilir.dahil1 x masaüstü çöp kutusunotice : 1. Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle küçük sapmalara izin verin.Not : Farklı aydınlatma ve monitörler, resimdeki öğenin renginin gerçek öğeden biraz farklı olmasına neden olabilir.Ölçüm toleransı + / - 1-3 cm'dir.

detaylı bilgi

Type:
desktop trash can
Material:
thick PP
Size:
12.3x10.7x16cm
Material:
friendly plastic, and odorless.
Dimensions:
About 12.4x10.8x16cm, mini size, suitable for all kinds of desks.
This is a lightweight trash can. The square design saves space. Small appearance and large volume.:
Wide Application:
It can be placed in the kitchen, living room, bathroom, bedroom, office, etc.
Special design:
360degree shaking cover. Convenient. Can set up a garbage bag.
ncluded:
1 x desktop trash can:
Notice:
1. Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect. Please allow minor deviation due to manual measurement.:
Note:
Different lighting and monitors may cause the color of the item in the picture to be slightly different from the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.

Müşteri seçimi