.

.

Korku Katmanları [Çevrimiçi Oyun Kodu]

Korku Katmanları [Çevrimiçi Oyun Kodu]

₺ 3.33

Mal
Mağazada

Psychedelic korku-Delilik duygusu, kameranın her dönüşünün çevrenizin görünümünü tamamen değiştirebileceği anlamına gelir.
. Viktorya dönemi ortamı-19.yüzyıldan kalma şaheser tablolardan, mimariden ve dekordan ilham alan bir oyun dünyasını keşfedin.
. Orijinal ve klasik sanat-Çok sayıda orijinal sanat ve müzik parçası hikayeyi ve çevreyi somutlaştırır.
. Hikaye odaklı keşif-Ressamın karanlık ve trajik geçmişinin ayrıntılarını ancak çevreyi keşfederek ortaya çıkarabilirsiniz.
. Layers of Fear, hikaye ve keşfe yoğun bir şekilde odaklanan birinci şahıs bir psychedelic korku oyunudur.Oyuncular, tek amacı Magnum Eserini bitirmek olan bir ressamın kontrolünü ele geçirir.Oyuncu, hem sürekli değişen Viktorya dönemi konağında hem de ressamın kırılgan ve çökmekte olan ruhunun korkunç vizyonlarında gezinmelidir.Yol boyunca oyuncular, oyuncunun ressamın karanlık ve hüzünlü geçmişini anlamasını sağlayacak bilgi parçalarını bulacaklar.Mac Minimum Sistem Gereksinimleri : Mac Önerilen Sistem Gereksinimleri : İşlemci : Intel Core i5 2.3 GHz RAM : 4 GB Sabit Disk : 5 GB Ekran Kartı : Radeon R7 5770 (1 GB) veya Geforce 750 M (1 GB) ve Intel HD 6100 Desteklenen işletim sistemi : Mac OS Sierra 10.12, Mac El Capitan 10.11, Mac Yosemite 10.10 Ek Gereksinimler : Desteklenen Oyun Klavyeleri : Windows denetleyicisi (kablolu) ve Xbox One denetleyicisi (kablolu) için Xbox 360.

detaylı bilgi

Müşteri seçimi